"Аз без властта на мога,
тя е моята силна дрога!
Хората да тъпча желая,
абстиненцията не трая!
Задоволете моя порок,
народе, защо си жесток!?
Остави ме теб да смуча,
просто в туй ще сполуча!
Просто дай ми шанс,
инак изпадам в транс!"
© Георги Все права защищены