9.05.2024 г., 0:23 ч.

Бойко е драматичен! 

  Поезия » Хумористична
183 0 0

"Аз без властта на мога,

тя е моята силна дрога!

Хората да тъпча желая,

абстиненцията не трая!

 

Задоволете моя порок,

народе, защо си жесток!?

Остави ме теб да смуча,

просто в туй ще сполуча!

 

Просто дай ми шанс,

инак изпадам в транс!"

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??