21 sept 2023, 14:42

Бойко: Вижте и колите на ай ти сектора!* 

  Poesía » De humor
310 0 0

"Аз съм велик философ, мислител,

селяни с кибернетици сравнявам!

На последните ще бъда аз учител,

да жънат с комбайни се надявам!

Не знам сила над нас под небето

да ги спре да бачкат там в полето!"

 

*Освен майбасите на зърнопроизводителите.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??