"Аз съм велик философ, мислител,
селяни с кибернетици сравнявам!
На последните ще бъда аз учител,
да жънат с комбайни се надявам!
Не знам сила над нас под небето
да ги спре да бачкат там в полето!"
*Освен майбасите на зърнопроизводителите.
© Георги Всички права запазени