Sep 21, 2023, 2:42 PM

Бойко: Вижте и колите на ай ти сектора!* 

  Poetry » Humour
304 0 0

"Аз съм велик философ, мислител,

селяни с кибернетици сравнявам!

На последните ще бъда аз учител,

да жънат с комбайни се надявам!

Не знам сила над нас под небето

да ги спре да бачкат там в полето!"

 

*Освен майбасите на зърнопроизводителите.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??