25 ago 2013, 15:48

Боли 

  Poesía » De amor
927 0 5

Боли, боли и пак боли

Слънце няма в моите дни

В утрото изгрява самота

Вечерта залязва с тъга

Звезди няма в нощното небе

За мен светът е вече чужд

Затворен в себе си като дете

Скърбя за мечтите облени в дъжд

© Радослав Асев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??