25.08.2013 г., 15:48 ч.

Боли 

  Поезия » Любовна
923 0 5

Боли, боли и пак боли

Слънце няма в моите дни

В утрото изгрява самота

Вечерта залязва с тъга

Звезди няма в нощното небе

За мен светът е вече чужд

Затворен в себе си като дете

Скърбя за мечтите облени в дъжд

© Радослав Асев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??