25 авг. 2013 г., 15:48

Боли 

  Поэзия » Любовная
928 0 5

Боли, боли и пак боли

Слънце няма в моите дни

В утрото изгрява самота

Вечерта залязва с тъга

Звезди няма в нощното небе

За мен светът е вече чужд

Затворен в себе си като дете

Скърбя за мечтите облени в дъжд

© Радослав Асев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??