26 dic 2023, 19:35

Боли без теб 

  Poesía » Filosófica
284 4 15

 

 

По празници и в делници боли.

Боли от празнотата във душата,

от неизплакани до край сълзи,

завихрили се в мъката позната.

От неизказани слова боли,

затулили сърцето с тежки камъни,

а колко силно иска да крещи

в нощите – измислици измамни.

Та болката да плисне в тишина

по рожбата, отишла си тъй рано,

и счупи илюзорната стена,

два свята разделила като рана.

Но... няма как, щом липса е, горчи.

Съдбата безпощадно е прозряла,

че има ли, общ път да се върви,

урокът е понякога... раздяла.

Раздяла днес, в живота ни сега,

но в другия отново ще сме цяло,

защото няма смърт за любовта,

щом майчина с` синовна се е сляла.

 

 

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??