Обичах те,
сега си само спомен...
Целувах те,
сега си просто лъжа...
И всеки миг със тебе бе вековен,
но оказа се, че жестоко греша.
Говореше ми мило и красиво,
докосваше ме нежно със ръце.
Изгарях - пламенна и дива,
чувствах как сърцето ми ще спре.
Онези дни бях тъй щастлива,
забравих всичко и всички покрай мен.
Онези дни аз знаех, че те има
и знаех, че ще бъдеш винаги до мен.
Но може би сляпа съм била тогава
или вярвала съм ти без спор,
а може би наивна съм била и млада
да мисля, че сме от един отбор.
Познавах те, но съм грешала -
не беше вече онова момче.
Мразех се, че съм разбрала,
че живота тече и тече...
И все пак, мислех, че съм те забравила,
но забравя ли се лесно твоето лице?
И все пак, мислех, че съм те оставила,
но не те остави моето сърце!
© Кристина Петрова Todos los derechos reservados
че живота тече и тече...Аз чета и харесвам само такива неща, но това проиведение немога да го оценя.