9 abr 2015, 1:00

Боли от любовта 

  Poesía » De amor
396 0 2

Сблъсках се със твоите очи и се заклевам, че не исках,
но откакто те погледнах само ти в моите мисли се въртиш....
Не беше нужно нищо ти да казваш, аз по теб направо полудях....
и от тогава всеки ден те мисля и всяка вечер плаче моята душа....

Беше толкова невинна и красива, че аз по теб ума си изведнъж загубих,
но ти разби на парчета моето сърце с думите "Не можем заедно да бъдем"!
От тогава всяка вечер пиша аз за теб, но ти дори не знаеш за това....
и е тъжна всяка моя поезия, скъпа, само и единствено по твоя вина!

Сега ти си щастлива и ме забрави, дори от мене се отдалечи,
а аз всяка сутрин тъжен се събуждам, за това, че пак в сънищата си ми ти....
Ти си виновна за моите сълзи, за безсънните нощи и за цялата тази тъга....
и заради теб, скъпа, аз спрях да вярвам, защото ме научи как боли от любовта!

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • За любовта не може да се размисли, защото нейната родина е сърцето.
    Въпреки сериозните доводи на ума , тя е волна птичка.
    И твоята птица ще долети и сигурно ще бъде с още по чудесни очи.
    Приятни Великденски празници ти желая и нова любов!
    България е страната с най-красивите девойки!
  • На една любов не може да се отговори по задължение. Като осъзнаеш това, по-малко ще боли...
Propuestas
: ??:??