29 sept 2012, 23:33

Болиш (ме) 

  Poesía » De amor
917 0 0
 „боли ме,
боли ме...
болиш ме,

искам болкоуспокояващи...“


Болиш във мен като умора,

като пресъхнала река,

и си пътник, развалил покоя

на изоставената ми гора.


Болиш отвътре, като рана,

да я разчопля, не успях,

синина във мен остана,

без теб дните щом броях.


Болиш отвън и пак отвътре,

болиш във всеки минувач,

болиш ме все по-навътре,

без болка си отиде днес по здрач.

© Сирарпи Мирзоян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??