30 sept 2005, 1:32

Болка 

  Poesía
885 0 4
Дошло е време
да платим цената
за обезмислените думи.
Гузни сенки
бродят по земята.
Замита вятър сух
неизвървяни друми.
Повява хлад.
От клоните ни гледат
неми птици.
Но не любов.
Не цветни семена.
Изпращаме в света
децата си-войници.
И не останаха невинни,
които да измолят прошка...

© Здравка Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??