Sep 30, 2005, 1:32 AM

Болка 

  Poetry
887 0 4
Дошло е време
да платим цената
за обезмислените думи.
Гузни сенки
бродят по земята.
Замита вятър сух
неизвървяни друми.
Повява хлад.
От клоните ни гледат
неми птици.
Но не любов.
Не цветни семена.
Изпращаме в света
децата си-войници.
И не останаха невинни,
които да измолят прошка...

© Здравка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??