30.09.2005 г., 1:32 ч.

Болка 

  Поезия
879 0 4
Дошло е време
да платим цената
за обезмислените думи.
Гузни сенки
бродят по земята.
Замита вятър сух
неизвървяни друми.
Повява хлад.
От клоните ни гледат
неми птици.
Но не любов.
Не цветни семена.
Изпращаме в света
децата си-войници.
И не останаха невинни,
които да измолят прошка...

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??