31 jul 2007, 10:59

Болка 

  Poesía
1189 1 5
И ето пак: "Не те обичам!"
отеква в моята душа.
"Към тебе аз съм безразличен" -
това са твоите слова.

Отново виждам тази сцена,
когато тръгна си от мен
и ме остави вцепенена
във онзи тежък юлски ден.

И гръб обърна и си тръгна,
не ме погледна ни веднъж!
Защо тогава пак се върна?
Зе мен не си бленуван мъж!

Красивото със теб отмина,
когато тръгна си без срам,
жарта в сърцето ми изстина
и само болка има там.

© Цветелина Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??