25 mar 2010, 20:35

Болка 

  Poesía
496 0 4

         БОЛКА

 

Боли, че влезе в сърцето.

Боли на ласката капана.

Горчи ми виното проклето.

В любовна мрежа ти ме хвана.

 

Боли, не мога да се променя.

Боли, че беше моята зора.

Боли ме за истината на деня,

но от болка няма да умра.

 

Отдавна болката е изпита -

по устните застинал е пелин.

Останал сам  е моята защита.

В пустинното сърце съм бедуин...

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??