25 sept 2009, 12:04

Болка 

  Poesía
600 0 13

БОЛКА

 

 

Ти дойде… Нямах с теб уговорка.

Зашлеви ме направо в лицето.

Като черна котка пресече ми пътя

(бях забравила палци да стискам).

 

И цветята в очите ми клюмнаха,

а сълзите ми, някак пресъхнали,

не успяват живот да им вдъхнат.

 

И повтарям все още безумна:

„Аз не помня със теб уговорка,

точно  в този ден да те срещна.”

 

 

23.07.2009 г.

Весела ЙОСИФОВА

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??