27 jun 2010, 23:01

Болка 

  Poesía » De amor
828 0 0

Сълза една се спусна по настръхналото ми лице...

Усещах как плачеше душата ми...

Погледнах с надежда към синьото небе...

Но мрачни спомени нахлуха в главата ми...

 

Безкрайна мъка пропукваше

стъкленото ми сърце...

Опитвах се парченцата да събера

в собствените си ръце...

 

Порязах пръстите си,

но не ме болеше...

Болката откъм сърцето ми кънтеше...

Болката от нечутия отчаян зов...

Болката от загубената някога любов...

Болката от тоз живот суров...

 

© Габриела ЛИСИЧКАТА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??