7 abr 2012, 11:20

Болка 

  Poesía » Filosófica
716 0 5

 

 

БОЛКА

 

С изтръпнала душа от гневна болка,

заключена за всекиго оставам.

За дълго мъката обричам на мълчание

и сълзите на дъното заравям.

Взривявам се от дребни думи

и мятам се от хиляди куршуми,

но не куршуми, влезли в тъканта –

невидими куршуми във кръвта

преплитат се, разравят ми душата,

неистово нахълтват, без пощада,

разсичат радостта ми краткотрайна,

но вярата остава скрита в тайна

и тя е таз, която ме зове

да водя битка с нови върхове!

 

 


© Сафия Сандерс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??