4 may 2013, 21:41

Болка 

  Poesía » Otra
1113 0 4

Болката се e свила

в мен на кълбо.

Не иска да си иде!

Умората до нея

притихнала стои.

Мълчи не може

да я успокои!

А в мълчанието,

толкова гласове...

Познати и непознати.

Шепнат, говорят

или крещят мълчаливо!

Болката се е свила

в мен на кълбо.

Не иска да си иде!

© Линна-Виделина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??