May 4, 2013, 9:41 PM

Болка 

  Poetry » Other
1121 0 4

Болката се e свила

в мен на кълбо.

Не иска да си иде!

Умората до нея

притихнала стои.

Мълчи не може

да я успокои!

А в мълчанието,

толкова гласове...

Познати и непознати.

Шепнат, говорят

или крещят мълчаливо!

Болката се е свила

в мен на кълбо.

Не иска да си иде!

© Линна-Виделина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??