23 feb 2018, 17:03

Болка 

  Poesía » De amor
844 1 3

Боли от отсъствие.

От тишина.

Боли от присъствие

на чужда вина.

 

Боли от лъжата

в любими очи.

Вън от душата

това не личи!

© Донка Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??