Feb 23, 2018, 5:03 PM

Болка 

  Poetry » Love
840 1 3

Боли от отсъствие.

От тишина.

Боли от присъствие

на чужда вина.

 

Боли от лъжата

в любими очи.

Вън от душата

това не личи!

© Донка Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??