Зелените морави,отдавна
народа наш ги забрави...
отминаха тихо години и време
Народа,спи...на Света не му дреме.
Че ние Народ сме ,от сой сме...велики
но нещо май не разбрахте...
продажни сме,търсещи слава,пари!?
И винаги крив ни е съседа дори.
А ние знаем всичко,врели ,кипели
и евро парите сме овладели.
А сутрин когато в огледалото се видим
плюем си в пазва и кръстем се в Бога.
Велики смешници ,срамни овчици
вълци в одежди на тихи водици...
Красавици ,спящи отблясъци
на демократи пиявици.
© Ангел Todos los derechos reservados