4 may 2007, 10:54

Болка и тъга 

  Poesía
1524 0 1
Аз те погледнах и ти ме омая,
не знам какво става с мен сега,
дали да плача, или да се смея,
трудно ми е да кажа аз сега.
Свикнала съм да ме нараняват,
какво ли да очаквам от теб сега...?
Болка... щастие... не знам!
Сърцето ми казва да те обичам
и така е, признавам го аз,
но, за жалост, отново несподелена
май ще бъде любовта!
Едно до днес не знаех,
но го разбрах едва сега,
че всяко щастие голямо
се заплаща винаги с тъга.

© Хриса Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??