25 jun 2012, 13:03

Болка в ретроспекция 

  Poesía » Otra
464 0 0

Боли ли, когато умираме?

Боли...

Пътуваме тихо, душата кремираме,

телата обвити в мъгли!

 

Боли ли, когато стареем?

Боли...

Кротко и нежно поглед да реем,

във залеза преди да завали !

 

Боли ли, когато обичаме?

Боли...

Боси, немирно и диво да тичаме,

в полета от макове чак до зори!

 

Боли ли, когато се раждаме?

Боли...

Семената спокойно, с любов да засаждаме, 

художникът - живот сега твори!

© Белисима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??