БОСОНОГИ СТИХОВЕ
Босоногите мисли обуват страха,
дързостта на шампанско стаили.
И измиват на своята волност праха
от крила, да политнат сгрешили.
Босоногите сънища прихват от смях
и смехът на шампанско прилича.
Не познават забрани и пепел от страх.
И вина от деня не обличат.
Босоноги кълбета сърдито кълбят
изпарения страх дъждоносен.
И когато след мълния се укротят,
ще вали. Дъжд от неми въпроси.
© Мария Панайотова Todos los derechos reservados