16.09.2011 г., 15:38 ч.

Босоноги стихове 

  Поезия » Друга
754 0 23

 

 

 

       БОСОНОГИ СТИХОВЕ

 

 

Босоногите мисли обуват страха,

дързостта на шампанско стаили.

И измиват на своята волност праха

от крила, да политнат сгрешили.

 

Босоногите сънища прихват от смях

и смехът на шампанско прилича.

Не познават забрани и пепел от страх.

И вина от деня не обличат.

 

Босоноги кълбета сърдито кълбят

изпарения страх дъждоносен.

И когато след мълния се укротят,

ще вали. Дъжд от неми въпроси.

 

 

© Мария Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??