5 may 2012, 20:00

Бояна е тиха 

  Poesía » Otra
643 0 9

Бояна е тиха – мирише на дъжд

и влажната пролет събуди дърветата.

Отново съм влюбен. Във теб.Изведнъж.

Макар да си тук и до мен със детето.

 

Отново затворен съм в твоите черти,

в съня ти, в целувките, в тихата нежност,

с която невидимо някак си ти,

превърна живота ми в стих и във вечност.

 

Бояна е тиха – мирише на дъжд

и влажната пролет събуди дърветата.

Отново съм влюбен. Във теб. Изведнъж.

Прозорците восъчни  - светят ...

© Ивайло Цанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??