Бояна е тиха – мирише на дъжд
и влажната пролет събуди дърветата.
Отново съм влюбен. Във теб.Изведнъж.
Макар да си тук и до мен със детето.
Отново затворен съм в твоите черти,
в съня ти, в целувките, в тихата нежност,
с която невидимо някак си ти,
превърна живота ми в стих и във вечност.
Бояна е тиха – мирише на дъжд
и влажната пролет събуди дърветата.
Отново съм влюбен. Във теб. Изведнъж.
Прозорците восъчни - светят ...
© Ивайло Цанов All rights reserved.
повече от прекрасно..