Браво, Дамянчо, браво!
Мале, що ще ги чиниме
полякините без бикините.
Идват при тях мексиканци
за полка и другите танци...
Събрали се ред адвокати
да ми умуват със тарикати -
що щем на Шанс Елизе
и що ли е то немско ренде.
Добре де, тука намесва се Ото,
пак го надцаква Карното.
Двойната I гарнитура,
иска си френска култура.
Като ти думам Валери,
Бене Дикто да е Бене Сентито
щото ми е микрофончe сърдито.
И тогава със фифти сентавос
няма кос да оди бос...
© Мери Попинз Todos los derechos reservados