Aug 5, 2007, 10:09 AM

Браво, Дамянчо, Браво! 

  Poetry
473 0 2

Браво, Дамянчо, браво!

 

Мале, що ще ги чиниме

полякините без бикините.

Идват при тях мексиканци

за полка и другите танци...

 

Събрали се ред адвокати

да ми умуват със тарикати -

що щем на Шанс Елизе

и що ли е то немско ренде.

 

Добре де, тука намесва се Ото,

пак го надцаква Карното.

Двойната I гарнитура,

иска си френска култура.

 

Като ти думам Валери,

Бене Дикто да е Бене Сентито

щото ми е микрофончe сърдито.

И тогава със фифти сентавос

няма кос да оди бос...

 

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??