25 mar 2006, 19:51

Брод 

  Poesía
581 0 2
Брод
Весела Кънчева

Ако поискам да съм при теб,
Няма как да стигна,
Зящото си далеч от мен
И няма брод до теб.
Брод няма...

Ако поискаш да си при мен,
Няма как да стигнеш,
Защото съм далеч от теб
И няма брод до мен.
Брод няма...

Ако аз протегна ръце
Да стигна твоето сърце
Ще направя брод с моите ръце
И ще стигна до твоето сърце.
И ще има брод...

Ако ти протегнеш ръце
Да стигнеш моето сърце
Ще направиш брод с твоите ръце
И ще стигнеш до моето сърце.
И ще има брод...

Ако сплетем здраво ръце,
Ще поставим брод с нашите ръце,
Между твоето и моето сърце,
И ще има брод за наште сърца.
Брод ще има!..

15.12.2005г.
София, България

© Весела Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря на всички за отзивите. Действително има повторения, но този стих е посветен на един много близък на мен човек, който имаше нужда от приятел, а аз бях много далеч и така го почувствах и го написах, повторението изразява неизбежност, когато човек е в безизходица зацикля, не ви ли се е случвало- на мен често. Да е хубав денят ви !
  • хубаво е
Propuestas
: ??:??