1 oct 2007, 17:13

Брод за обич 

  Poesía
514 0 3
Брод за обич

Гръм в гората...
... и разкъсани дървета.
Студ в мъглата -
и невиждащи очи в ръцете.

Искам светлина в безкрая -
зов за малко обич е това.
Искам сега своя глътка от Рая,
търся пак бродна пътека в нощта...

... място, където да я споделя!

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??