21 mar 2022, 7:46

Бръснач 

  Poesía
204 0 0

Можеше да си легна с теб.
Но си легнах с бръснача.
И ако се събудя на другия ден.
Поне няма да съжалявам.

 

Можеше да си легна с теб.
Но щеше ли да се събудиш до мен?
Или щеше да усетиш бръснача?
И тогава щях да съжалавам.

© Ваня Накова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??