Можеше да си легна с теб.
Но си легнах с бръснача.
И ако се събудя на другия ден.
Поне няма да съжалявам.
Можеше да си легна с теб.
Но щеше ли да се събудиш до мен?
Или щеше да усетиш бръснача?
И тогава щях да съжалавам.
© Ваня Накова All rights reserved.