31 mar 2017, 16:49

Буболече-лече 

  Poesía » Para niños
1111 0 0

Приятелко, мила калинке,

познавам аз твоята шарка

в зелените листи, когато се мярка.

 

Поспри, работливке.

Макар да знам аз вече наум да броя,

твоите точици трудно с поглед ловя.

 

Кацни, твърдокрилке.

Да видя отблизо твоята пъстра премяна

и с обич за теб да разкажа на мама.

 

Приятелко, мила калинке.

От върха на моето пръстче литни

и към нови игри ме ти поведи.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??