***
Далечна мисъл...
Пространства... и тишина...
Аз и ти... Мечта...
***
Отпечатъци...
Слънчеви. В белия сняг.
Аз и ти... Следа.
***
Трънче в мислите –
оплоденото чувство
с трепет покълва…
***
Студ е. Смълчани
цветове ридаят пак...
Няма те. Чакам...
***
Усмивката ми
кръжи над рамото ти.
Хващаш я... Летим...
***
Гравитация.
В твоите обятия
няма власт над мен...
***
Въздухът трепти.
Пеперудени криле...
Усмивка за теб!
***
Проблясва дъга...
Мост между пръстите ни.
Гореща следа.
***
Брилянтни мисли.
Изпиваш ме до дъно...
Замъглен поглед…
***
Перце от птица
и повяхнали цветя...
Време да метем.
***
Доверието...
цял един живот... с любов...
Между две думи...
***
Между „Да” и „Не”
унищожаваме
всяка маргаритка.
© Павлина Христова Петрова
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados
***
Аз и ти...
От изгрев до залез...
Страстно реге...
© Павлина Петрова