2.02.2021 г., 10:05 ч.

Букет за празника на влюбените 

  Поезия » Любовна, Източни форми, Друга
683 1 1

***

Далечна мисъл...

Пространства... и тишина...

Аз и ти... Мечта...

 

***

Отпечатъци...

Слънчеви. В белия сняг.

Аз и ти... Следа.

 

***

Трънче в мислите –

оплоденото чувство

с трепет покълва…

 

***

Студ е. Смълчани

цветове ридаят пак...

Няма те. Чакам...

 

***

Усмивката ми

кръжи над рамото ти.

Хващаш я... Летим...

 

***

Гравитация.

В твоите обятия

няма власт над мен...

 

***

Въздухът трепти.

Пеперудени криле...

Усмивка за теб!

 

***

Проблясва дъга...

Мост между пръстите ни.

Гореща следа.

 

***

Брилянтни мисли.

Изпиваш ме до дъно...

Замъглен поглед…

 

***

Перце от птица

и повяхнали цветя...

Време да метем.

 

***

Доверието...

цял един живот... с любов...

Между две думи...

 

***

Между „Да” и „Не”

унищожаваме

всяка маргаритка.

 

                     © Павлина Христова Петрова

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пожелавам щастие на всеки, който намери своето цвете в букета и на всички, които могат да направят празник за някого, да бъде истинско трепетно преживяване. И добавям:
    ***
    Аз и ти...
    От изгрев до залез...
    Страстно реге...
    © Павлина Петрова
Предложения
: ??:??