27 jun 2007, 22:08

Бургас 

  Poesía
691 0 6
Морето, лятото, Бургас...
И булеварда "Богориди"..
Часовник, гларус, нощен час
и звезден дъжд в изобилие.
Река от хора, морски бриз,
казиното... Забравен моста...
Заспива фара - стар циник,
отново горд стои на поста.
В мозайка пъстра, къс по къс
подреждам спомените свои,
а този град е мойта плът,
мой бъдещ спомен неспокоен.

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??