24 mar 2017, 9:25

Бягай, Невольо! Работата иде. 

  Poesía » De humor, Verso libre
450 1 4

Не е отлагане това, което

сам – самичко чака да се свърши.

Битува някаква мълва,

че някой все ще го намери и прекърши.

 

Мълвата вярва

в приказката за триглавия юнак,

когото гладната ламя

ще превъзпита.

 

Кога, къде и как...?

Мързи я да попита.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??