Не е отлагане това, което
сам – самичко чака да се свърши.
Битува някаква мълва,
че някой все ще го намери и прекърши.
Мълвата вярва
в приказката за триглавия юнак,
когото гладната ламя
ще превъзпита.
Кога, къде и как...?
Мързи я да попита.
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени