Mar 24, 2017, 9:25 AM

Бягай, Невольо! Работата иде. 

  Poetry » Humour, Free verse
446 1 4

Не е отлагане това, което

сам – самичко чака да се свърши.

Битува някаква мълва,

че някой все ще го намери и прекърши.

 

Мълвата вярва

в приказката за триглавия юнак,

когото гладната ламя

ще превъзпита.

 

Кога, къде и как...?

Мързи я да попита.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??