21 jul 2010, 14:24

Бягащата по вълните 

  Poesía » De amor
1212 0 15

 

Навярно съм изгубила ума си

и цялото приличие на този свят -

държа в ръцете си парченце бъдеще

и никому не ще го дам.

По пясъка са твоите стъпки,

които бавно идват срещу мен,

а аз съм бягащата по вълните -

да стигна първа искам там,

да те погаля с топла пяна,

със дъх на сол и на море,

и да потънеш във дълбоко синьото

на моите обичащи ръце.

От теб дори ще те открадна,

със всички женски хитрини,

а после ще ти подаря

небе, море и вятър,

красиво вплетени във мен.

Отдавна ли ме чакаш...

От цяла вечност съм до теб!

Ти само протегни ръце...

И ще усетиш как красиво,

страстно бягаш

по гребена на най-пенливата вълна.

По нея тичам срещу теб!

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??