17 ene 2008, 6:25

бягство 

  Poesía
556 0 3

далеч... години назад

бягащи минути

крещящи думи... затворени врати

тьрсещи длани... летящи облаци

затворена врата на мисьл разстояние... километьр далечина

плач... раздиращ плач

забулвaщ тьмнината...

пелена от тьга

покрива потьмнели коси...

бльскащи се врати

отдалечават два тьрсещи се свята..

забрана погрозняла пее в здрача

и смях на бяла луна

заглушава шепота

напомнящ за красотата на деня...

© Гергана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??