17.01.2008 г., 6:25 ч.

бягство 

  Поезия
554 0 3

далеч... години назад

бягащи минути

крещящи думи... затворени врати

тьрсещи длани... летящи облаци

затворена врата на мисьл разстояние... километьр далечина

плач... раздиращ плач

забулвaщ тьмнината...

пелена от тьга

покрива потьмнели коси...

бльскащи се врати

отдалечават два тьрсещи се свята..

забрана погрозняла пее в здрача

и смях на бяла луна

заглушава шепота

напомнящ за красотата на деня...

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??