27 dic 2011, 9:21

Бягство 

  Poesía » Filosófica
333 0 0

Бягство

Дълго се скитах
    и падах, и ставах.
Тичах до припадък,
    оставах без дъх.

И когато поисках да спра,
    не намерих пристан.
Не намерих утеха
    душата си да подслоня.
    
Аз ли тичах твърде бързо,
    или светът се въртеше твърде бясно?

Бягах от него, от себе си,
    от всички и от всичко.

Едно безсмислено бягство
    до самия край на безкрая.
    
До бездънната бездна на моята душа...

© МарНа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??