27 дек. 2011 г., 09:21

Бягство 

  Поэзия » Философская
325 0 0

Бягство

Дълго се скитах
    и падах, и ставах.
Тичах до припадък,
    оставах без дъх.

И когато поисках да спра,
    не намерих пристан.
Не намерих утеха
    душата си да подслоня.
    
Аз ли тичах твърде бързо,
    или светът се въртеше твърде бясно?

Бягах от него, от себе си,
    от всички и от всичко.

Едно безсмислено бягство
    до самия край на безкрая.
    
До бездънната бездна на моята душа...

© МарНа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??