12 abr 2008, 9:43

Бяхме от фортуната орисани 

  Poesía » De amor
822 0 19

Бяхме от фортуната орисани

да не вкусим от емоцията страстна.

Аз от теб получих болка бисерна,

а в замяна ти оставих любовта си...

 

Счупих огледалото на спомена.

Няма вече болката да се оглежда.

В две сълзи, от дъното отронени,

плахо пак покълва пролетна надежда...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??